Περιοδικό Ψυχιατρική


ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ
Τριμηνιαία έκδοση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Οι εργασίες υποβάλλονται στο περιοδικό προς κρίση μέσω αυτής της σελίδας (βλέπε φόρμα υποβολής παρακάτω) ή εναλλακτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Οι υποβαλλόμενες εργασίες χαρακτηρίζονται με κωδικό αριθμό, που γνωστοποιείται στους συγγραφείς και ο οποίος χρησιμοποιείται σε κάθε επικοινωνία με το περιοδικό. H επικοινωνία με τους συγγραφείς μετά την υποβολή γίνεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το κείμενο της εργασίας σε ηλεκτρονική μορφή - καθώς και οι πίνακες - πρέπει να έχουν γραφεί με πρόγραμμα Microsoft Word (.doc, .docx) ή σε μορφή rich text format (.rtf). Η σελίδα πρέπει να είναι σε μέγεθος Α4, με περιθώριο τουλάχιστον 3,5cm και με διπλό διάστημα μεταξύ των σειρών.

Οι εικόνες – και διαγράμματα - πρέπει να είναι σε μορφή jpeg, png ή gif. O αριθμός, ο τίτλος και η λεζάντα της κάθε εικόνας πρέπει να αναφέρονται στο κείμενο της εργασίας.
Μαζί με την υποβαλλόμενη εργασία πρέπει να υποβάλλεται συμπληρωμένο το «Συνοδευτικό έντυπο υποβολής εργασίας» (οι συγγραφείς πρέπει να το τυπώσουν, να το συμπληρώσουν και να το σκανάρουν).


ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Είδος άρθρου*
Υποβάλετε πρώτη φορά ή αναθεωρημένο άρθρο;*
Τίτλος άρθρου*
Συγγραφέας επικοινωνίας (Όνομα – Επώνυμο)*
Ηλεκτρονική διεύθυνση (email) του συγγραφέα επικοινωνίας*
Κυρίως κείμενο (υποχρεωτικό)*
Browse Files
Συνοδευτικό έντυπο (υποχρεωτικό σε πρώτη υποβολή)*
Browse Files
Επιλέξτε τα είδη των αρχείων που θέλετε να ανεβάσετε
Πίνακας/-ες
Εικόνα/-ες
Παράρτημα
Συμπληρωματικό υλικό
Απάντηση σε κριτές (υποχρεωτικό σε αναθεώρηση)
Πίνακας/-ες
Browse Files
Εικόνα/-ες
Browse Files
Παράρτημα
Browse Files
Συμπληρωματικό υλικό
Browse Files
Απάντηση σε κριτές (υποχρεωτικό σε αναθεώρηση)
Browse Files
Μήνυμα προς τη Συντακτική Επιτροπή

Δήλωση προστασίας δεδομένων

 

Τα ονόματα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που δηλώνονται σε αυτόν τον ιστότοπο, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς του περιοδικού Ψυχιατρική και δεν θα είναι διαθέσιμα σε κανένα άλλον και για κανένα άλλο σκοπό.

Υποβολή *

* Αφού υποβάλλετε την εργασία σας, θα λάβετε αυτόματα email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχή υποβολή.


ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL

 Οι εργασίες πρέπει να αποσταλούν ως επισύναψη με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μαζί με την υποβαλλόμενη εργασία πρέπει να υποβάλλεται με επισύναψη συμπληρωμένο το «Συνοδευτικό έντυπο υποβολής εργασίας».